Як розвивається паніка

Четвер, 3 лютого 2011, 12:35
Всі знають,що панікувати не можна, але в умовах небезпеки намертво про це забувають. Деякий анонімний автор написав про те, як із якоїсь дрібниці може утворитися паніка. Тоді громадяни світу не відреагували на його заклик. Але краще було б дослухатись.
Як розвивається паніка

Пацієнт в Зімбабве: Лікарю, в мене відсихають вуха.

Лікар в Зімбабве: Нічого не розумію. Це якась маячня. А що Ви робили?

Пацієнт: Мав сексуальні контакти з гусьми.

Лікар: Звичайно, це у Вас якась гусяча маячня!

Пацієнт: Дякую, лікарю! (вмирає)

Лікар (записує до журналу): Пацієнт поскаржився на погане самопочуття і за хвилину помер від гусячої маячні.

Прес-служба Міністерства Охорони Здоров’я Зімбабве: За останній тиждень в Зімбабве померло дві з половиною тисячі людей від голоду, п’ять тисяч людей від отруєння неякісними продуктами харчування і один від гусячої маячні.

Журналіст (записує): Гусяча маячня ввійшла в список трьох головних причин смертності Зімбабве.

Агентство новин: В Зімбабве почастішали випадки захворювання невиліковною хворобою гусячої маячні. Смертність спостерігається у 100% випадків.

Телеканал: Невідоме раніше захворювання гусячої маячні знищує населення Зімбабве. Міністерство Охорони Здоров’я закликає не здіймати паніку. Рятуйтеся, хто може!

Наукове світило А: Хочу всіх Вас запевнити в тому, що донині гусяча маячня не була відома в науці і в цьому полягає її головна небезпека. Як лікувати захворювання і як вберегтися від нього, медицина поки що не знає.

Авіакомпанія Конго Ейр: На період епідемії гусячої маячні ми припиняємо всі рейси до Зімбабве.

Наукове світило В: Влада приховує інформацію. Насправді гусяча маячна вже проникла в Європу – в Амстердамі бачили чорношкірого юнака, який тримав гусака і кашляв.

Преса (публікує світлини гусей): Вбивці поряд!

Політик: Для боротьби світової епідемії гусячої маячні необхідно знищити всіх гусей.

Міліція (козиряє): Ми готові до виконання наказу. Все буде зроблено в найкоротші терміни.

Власники гусячих ферм: Ви що, збожеволіли? (Гарно б’ються з міліцією і потрапляють під фіксацію відеокамер преси).

Преса: Змова власників гусячих ферм загрожує національній безпеці!

Міністр Охорони Здоров’я Монголії: Для порятунку держави від епідемії гусячої маячні , яка впритул підступила до наших кордонів , нам необхідно виділити сто мільйонів доларів на переоснащення лабораторій, що працюють над дослідженнями качачої маячні.

Прем’єр міністр Монголії: Та Ви збожеволіли!

Президент Монголії: Прем ‘єр міністр занадто забрехався у фінансових махінаціях, договорах з Китаєм про поставки хліба і нахабно ігнорує реальну загрозу населенню волелюбної Монголії.

Кандидат у президенти Монголії: Єдиний спосіб спасти країну – припинити відносини з загниваючим від гусячої маячні заходом, а замість цього налагодити тіснішу співпрацю з Китаєм і ввійти в його склад на правах автономії. Китай нас врятує!

Виборці Монголії: Та Ви збожеволіли! 

(Переклад з вирізки невідомої газети)

comments powered by HyperComments