Хор Лаббокського християнського університету в Харкові: Духовний дарунок для українських слухачів.

Дарія Гриценко  |  Вівторок, 19 березня 2013, 08:02
Перший концерт в рамках туру Україною та Австрією хору Лаббокського християнського університету. пройшов у Харкові. В центрі «Радмір Експохол» пролунали уривки традиційного богослужіння, американські спірічуелс, гімни та співи сучасного християнського прославлення.
Хор Лаббокського християнського університету в Харкові: Духовний дарунок для українських слухачів.

Приємно порадувала слухачів «Молитва за Україну» в аранжуванні Байрона Роджерса.  За словами учасників хору, це прекрасна молитва за прекрасну країну, яка стала також і їх молитвою за їх рідні міста, штати і рідну країну.

Своєю метою Лаббокський християнський університет ставить надання студентам якісної освіти, викладання духовного виміру життя і виховання системи цінностей для життя і служіння. Тому і виступ хору будувався на тих же засадах, але для широкого загалу. Тож харків’яни не просто прослухали чудовий концерт у професійному виконанні, а й мали можливість наблизитись до духовних цінностей вихованців університету.

Концерт виявився справжнім подарунком для українців. Особливо запам’ятались «Слава Отцю і Єдинородний Сину» Олександра Гречанинова і «Отче наш», яку виконав соло Кейлеб Блейкни. Хор виступав під орудою диригента Филипа Кемпа. Всі кошти від продажу дисків із записами хору пішли на підтримку харківських дитячих будинків.

Наступні концерти в рамках туру хору відбулись у Києві, Львові, Острозі, Дойчландсберзі і Відні.

 


 

comments powered by HyperComments