Концерт заради свята: в «Indie» збирали подарунки для солдат (фото)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 30 грудня 2014, 19:26
29 грудня в незалежному культурному центрі «Indie» відбувся благодійний концерт в підтримку української армії.
Концерт заради свята: в «Indie» збирали подарунки для солдат (фото)

«Квитком» на цей концерт слугували подарунки для бійців АТО. Згодом всі вони будуть передані українським військовим на Різдво. В концерті взяли участь такі харківські гурти та музиканти, як Сергій Жадан та Собаки в космосі, Місько Барбара, Morj та Вулиця Курзу.

«Цей концерт – це частина проекту «Армія подарунків», який триває вже два місяці, – повідала організаторка концерту Іванна Скряба-Якубова, – ми збираємо подарунки для українських бійців, які зараз на передовій в зоні АТО. Власне, перші подарунки вже поїхали. Ми напакували понад 2 тисячі. А це подарунки на Різдво. Вони призначені для тих частин, до яких ми ще не дісталися. Для нас сьогодні грають гурт Morj, Вулиця Курзу, Сергій Жадан та Собаки в космосі, Місько Барбара. Власне, ті музиканти, які є знаковими для Харкова та харківської музики. Вони всі з радістю зголосилися взяти участь в цьому проекті».

«Ми вже давно робимо подарунки, – розповіла Вікторія Автомонова, – ми десь місяць збиралися разом і робили різного роду сувеніри, обереги, підписували листівки. Тому що хочеться підтримати хлопців, хочеться показати їм, що про них думають. Ми навіть писали номера телефонів на листівках. Потім вони телефонували та розповідали, що їм дуже приємно отримати подарунки».

comments powered by HyperComments