В «Мистецтві Слобожанщини» пройшла зустріч зі співорганізаторкою Дельфійських ігор Слобожанщини

Юлія Гуш  |  Четвер, 11 червня 2015, 22:37
10 червня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшла зустріч з однією з організаторів підсумкової виставки переможців V ювілейних Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант».
В «Мистецтві Слобожанщини» пройшла зустріч зі співорганізаторкою Дельфійських ігор Слобожанщини

Ірина Толочко, методист обласного навчально-методичного центру з підвищення кваліфікації, викладач естетичних шкіл розповіла про цьогорічні Дельфійські ігри. «Це дуже важливий захід, – зазначила вона, – просто унікальний. Ми пишаємося тим, що тільки Харкову дана така дуже почесна можливість проводити саме дитячі Дельфійські ігри. Адже в Києві дозволений тільки молодіжний сегмент віком до 35 років. А Харкову міжнародний Дельфійський комітет дозволив проводити саме дитячі Дельфійські ігри. Там дуже цікавий підхід. Подавати заявку для участі можуть всі охочі діти. Є, звичайно, певні вимоги по всіх напрямках і номінаціях, але відбору на відповідність немає. Є тільки відповідності вимогам. Це демократичний підхід».

Основною метою Дельфійських ігор є виявлення молодих талантів, розкриття творчої індивідуальності кожного учасника, збереження та розвиток культурного потенціалу Слобожанщини. «Також це ще одна можливість черговий раз заявити про свій творчий рівень, про свою майстерність, про свою обдарованість, про свій талант як для дітей, так і для викладачів, – підкреслила Ірина Толочко, – і вони, ці таланти, завжди великі, масштабні, цікаві».

Розповідаючи про цьогорічні Дельфійські ігри, вона зазначила: «Цього року, з точки зору авторитетного жури, виріс професійний рівень наших учасників. І це тішить».

comments powered by HyperComments