Виставка «Єдина родина» завершиться благодійним аукціоном (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 14 серпня 2015, 18:35
13 серпня в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» відбулося відкриття благодійної виставки «Єдина родина – єдина країна».
Виставка «Єдина родина»

Виставка організована завдяки зусиллям БО «Всеукраїнський Благодійний Фонд «Єдина Родина». На ній присутні експонати із зони АТО, передані волонтерами, а також різноманітні декоративно-художні вироби та інсталяції, виготовлені як дітьми, так і професійними митцями.

Під час виставки підлогу галереї прикрашатимуть наліпки з назвами українських міст зони АТО – як мирних, так і тих, де зараз проходять бойові дії. На кожній із них зазначена відстань до Харкова. Поглянувши на них стає зрозуміло, що війна значно ближче ніж це здається. «З одного боку може здатися що це все далеко, – розповіла кураторка галереї Наталія Нечепуренко, – але тоді ви підійдете до кожної картинки і подивитися скільки кілометрів до зони бойових дій. Це зовсім поруч. Тому ми хочемо щоб ця лінія фронту пішла на північ. І взагалі, щоб вона зникла з лиця землі».

Виставка триватиме до 22 серпня. За весь цей час в галереї «Костюринський провулок» будуть проходити різного роду тренінги та майстер-класи. А в останній день відбудеться аукціон, «лотами» на якому стануть самі експонати виставки. Всі виручені з нього кошти згодом будуть передані для дітей із зони АТО на допомогу у підготовці до школи.

comments powered by HyperComments