​ШАNA зіграє в Харкові два весняних концерти

П'ятниця, 3 березня 2017, 10:16
17го та 18го березня, після зимового мовчання, разом з весняним пробудженням, зазвучить ШANA. Колектив зіграє в рідному Харкові два акустичних концерти.
​ШАNA зіграє в Харкові два весняних концерти

На сцену разом з музикантами ШАNA, вийдуть з вже давно всім знайомі - харизматичний віолончеліст Віктор Рекало та відомий саксофоніст Сергій Савенко. Також ШАNA обіцяє порадувати новими піснями, експериментами з фольклором і електронікою, а також незмінним магічним звучанням.

«Ми будемо звучати акуратно і глибоко, щоб не сполохати перші теплі промені, щоб почути довгоочікуване спів птахів і відчути запах молодої зелені, яка ось-ось заволодіє всім навколо. Це буде незабутня звукова магія», - ділитися тонкощами акустичної програми лідер гурту ШАNA Катаріна Леонова.
Акустичні концерти пройдуть в арт-клубі «Pintagon». Квитки в касі клубу.

Гурт ШАNA минулого літа зіграв на київському НСК "Олімпійський" на одній сцені з Muse, RHCP, Hurts, в рамках масштабної музичної події UPark Festival. У листопаді 2016 року ШАNA в рідному Харкові представила на сцені Театру імені Т. Шевченка унікальну програму – дійство-містерію «Таємні коді», де об'єднала музику, театр і танець.

Відразу після акустичного концерту ШАNA планує невеликий тур містами України, де познайомить слухачів зі своєю «електронною» програмою.

17-18 березня, 20:00
Арт-клуб Pintagon 
Харків, вул.Данилевського,26 
Замовлення квитків за тел. 701-40-08
Ціна: 200 грн

comments powered by HyperComments