Переселенцям пропонують до 200 000 грн. на реалізацію бізнес-планів

П'ятниця, 22 липня 2016, 12:26
Програма розвитку ООН оголосила конкурс серед внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевого населення Донбасу на здобуття грантів для започаткування, відновлення або розвитку підприємницької діяльності.
Переселенцям пропонують до 200 000 грн. на реалізацію бізнес-планів

Як повідомляє прес-служба облради, мета конкурсу – через підтримку підприємницької діяльності та малого бізнесу поліпшити життя ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей. Переселенці з Харкова також можуть взяти участь у програмі.

«Грантова підтримка надається на започаткування та/чи відновлення, розширення підприємницької діяльності та малого бізнесу. Подані на конкурс бізнес-плани мають демонструвати високий потенціал та довгострокові перспективи отримання прибутку та мати реалістичні ринкові показники, передбачати створення умов для самозайнятості та/або створення додаткових робочих місць, включаючи й для членів сімей», — йдеться у повідомленні.

При цьому до 200 000 грн. зможуть отримати особи, які в рамках запропонованого бізнес-плану планують створити не менше чотирьох робочих місць; до 150 000 грн. — не менше трьох робочих місць; до 100 000 грн. — не менше двох робочих місць; до 50 000 грн. — щонайменше одне робоче місце (власне, сам підприємець).

До того ж підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25% від його вартості.

comments powered by HyperComments