Харківські ковбаси повезуть до Європи

Четвер, 27 липня 2017, 19:39
ТОВ "Роганський м'ясокомбінат" намагається підтвердити аудітом відповідність своєї продукції міжнародним стандартам
Харківські ковбаси повезуть до Європи

Про це заявлено у повідомленні компанії, - повідомляє «Справжня Варта»

«У продовження системної роботи з розширення ринку збуту ТОВ "Роганський м'ясокомбінат" проходить наступний етап підтверджувальної перевірки на відповідність виробництва й системи менеджменту і якості міжнародним нормам. Аудит проводить компанія AFNOR Certification ― один з підрозділів компанії AFNOR Group (Франція)», - говорять на комбінаті.

Сьогодні «Роганський м’ясокомбінат» працює згідно зі стандартом Euro-4. Підприємство обладнане найсучаснішим виробничим обладнанням провідних Європейських фірм: «Handtmann», «PolyClip», «Laska», «Maja», «Meat», «Mauting», «Intermik», «Gunther», «Rex Pol», «Henkelman» .

Як раніше писала «Справжня Варта», українські ковбаси знижують якість.

Перш за все, це стосується малих виробників, які вимушені шукати шляхи здешевлення виробництва на тлі зниження попиту.

"Наші м'ясокомбінати та інші підприємства переробки сировини стали в масовому порядку порушувати технології. Особливо це стосується невеликих регіональних виробництв. З метою здешевлення ковбас і сосисок, частина м'ясного фаршу замінюється добавками жиру субпродуктів. Це часто роблять ті виробники, які в боязні втратити своїх покупців, не хочуть підвищувати ціни на кінцеву продукцію. А тому і кульгає технологія. Вироби, звичайно ж, стають більш низької якості і це помічають всі - і ми, і покупці в супермаркетах", - передає видання "Економічні вісті" думку президента Української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексія Дорошенко.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments