Що і за скільки можна буде з'їсти в поїзді

Вівторок, 31 жовтня 2017, 10:03
В Укрзалізниці розповіли, що вони розуміють під пристойним годуванням пасажирів
Що і за скільки можна буде з'їсти в поїзді

Про такі наміри розповів раніше в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. Тепер ці наміри поступово приймають виразну форму і з вигляду, і за ціною, - повідомляє «Справжня Варта».

В меню для пасажирів обіцяють перші страви, каші швидкого приготування, снеки, бутерброди, горішки, салати. Судячи з меню WOG, борщ, курячий суп і крем-суп коштуватимуть 35-45 грн, картопля фрі - 19 грн, курячі крильця - 35 грн, салати - 65-75 грн, паста з соусами болоньєзе або карбонара - 69 грн., - пише видання ua.today.

Провідники не в захваті від таких нововведень: холодильники в основному не працюють, половина мікрохвильовок в поїздах також в неробочому стані.

У самій "Укрзалізниці" кажуть, що вводити харчування будуть поступово. Для початку проведуть експеримент: гаряче харчування з'явиться в поїздах в напрямку Ужгорода та Івано-Франківська. Зараз у відомстві шукають варіант системи для зберігання і розігрівання харчування.

Як раніше писала «Справжня Варта», пасажири матимуть можливість передзамовлення послуги харчування під час придбання квитків. Також зможуть придбати обрану страву безпосередньо в поїзді

Вартість страв буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії.

А сам сервіс в нічних поїздах запровадять з листопаду.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments