Лозова: Мовне питання перенесено. Чи надовго?

Максим Гордієнко  |  Середа, 1 червня 2011, 13:54
На 31 травня було заплановане пікетування місцевою організацією ВО «Свобода» Лозівської міської ради. Приводом стало внесення питання щодо підтримки проекту рішення «Про звернення Харківської обласної ради щодо висновків Європейської комісії за демократію через право («Венеціанська комісія») №605/2010 від 30 березня 2011 року стосовно прийняття проекту Закону України «Про мови в Україні» № 1015-3 від 07. 09. 2010 року», який зокрема передбачає надання спеціального статусу російській мові.
Лозова: Мовне питання перенесено. Чи надовго?

 

О 9.30 біля Лозівської мерії зібралося до десятка "свободівців"  та  представників інших місцевих організацій політичних партій. Але вже на початку акції до них вийшов заступник міського голови Юрій Петренко, який повідомив про те, що на депутатській нараді було вирішено зняти дане питання з порядку денного сесії.  В той же час він не виключив можливості, що наступна депутатська нарада все таки може включити це питання до порядку денного чергової сесії Лозівської міської ради.

Організатори пікету в свою чергу повідомили що будуть контролювати подальші дії влади з цього питання і застосовувати, у разі потреби, подібні акції протесту.

comments powered by HyperComments