Луценко нагадав «мужикам» із міліції, хто їм платить копійки

Дмитро Стриженко  |  Четвер, 21 серпня 2008, 10:44
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко на площі Свободи у Харкові вручив підрозділам ГУ МВС у Харківській області автомобілі. На заході були присутні також Олександр Фельдман, Сергій Сьомочкин, Василь Салигин, Сергій Стороженко й Віктор Развадовський.
Луценко нагадав «мужикам» із міліції, хто їм платить копійки

Міністр нагадав особовому складу, що першочерговим завданням міліції є охорона порядку й законності. «І, незважаючи на те, що нам доводиться спілкуватися не з кращими представниками суспільства, не можна дозволяти собі брутальність і хамство», – сказав він.

Крім того, Луценко відзначив, що «міліція служить народу», оскільки саме саме «з його податків нам нараховують копійки, які становлять нашу зарплату».

«Я ще раз вітаю всіх харків'ян із Днем міста, Днем звільнення від німецько-фашистських загарбників. Я сподіваюся, що незабаром ми звільнимо Харків ще й від злочинців і корупціонерів, які б високі кабінети вони не займали», – сказав міністр.

Усього особовому складу харківського управління МВС було вручено коло 50 автомобілів: 40 машин марки «Славута» (для дільничних інспекторів), 2 «Opel» (ДПС ДАІ), 2 мікроавтобуси «Volkswagen» (для опергрупи ГУ МВС), 1 ДЕУ для газети «Злочин і покарання».

«І наприкінці я хотів би звернутися без зайвого офіціозу... Мужики! Я сподіваюся, що ці автомобілі допоможуть вам ще краще робити свою роботу», – резюмував міністр.

Відзначимо, що Юрій Луценко приїхав на площу в одній машині з народним депутатом, власником концерну АВЭК, Олександром Фельдманом, та іншим бютовцем, Сергієм Сьомочкиним. У середовищі правоохоронців такий щедрий подарунок від О. Фельдмана (45 автомобілів) розцінюється як плата за «активну» позицію міністра щодо Харківської міської влади.


 

comments powered by HyperComments