План Тимошенко на Харківську область (попередня програма, ОНОВЛЕНО)

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 16 березня 2009, 17:43
17 березня під час свого робочого візиту до Харкова прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко планує оглянути об'єкти Євро-2012 і три заводи.
План Тимошенко на Харківську область (попередня програма, ОНОВЛЕНО)

Попереденьо передбачалося, що прем'єр відвідає і огляне аеропорт, потім завод «Турбоатом», де була запланована зустріч з журналістами. Далі в програмі – ОСК «Металіст», Харківський авіаційний завод, котельно-механічний завод (ХКМЗ). Проте 16 березня стало відомо, що з усіх об'єктів уваги Юлії Тимошенко залишається два: стадіон «Металіст» і ХАЗ, де голова уряду відповість на питання журналістів.

Також планується масштабна нарада за участю чиновників всіх рівнів в ХОДА. Попередньо, вона почнеться о 13:30 (раніше повідомлялося, що воно заплановане на 14:30). Пікет будівельників, присвячений до приїзду прем'єра, перенесений на 10:30.

Також в ХОДА підтвердили, що 19 березня до Харкова прибуває президент Віктор Ющенко.

Програма візиту президента:

10:00 – презентація обласної Програми європейської комп'ютерної грамотності. (ХОДА, Малий зал)
11:30 – зустріч заступника голови облдержадміністрації Ярослава Ющенка з заступником голови місії Посольства Канади в Україні паном Пітером Дж. Бейтсом. (ХОДА)
14:00 – засідання круглого столу «Новітня еміграція: проблеми соціального і національного сиротіння». (вул.Артема, 29, ХНПУ ім. Сковороди)
14:00 – презентація збірки «Діти емігрантів про себе». (ХНПУ)
Також запланована робоча поїздка Віктора Ющенка по Харківській області (за окремим планом).

Нагадаємо, що 12 березня Першу столицю відвідав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
 

comments powered by HyperComments