У Харкові проходять засновницькі збори Громадської ради при ХОДА

Субота, 21 лютого 2015, 13:36
У Будинку культури міліції сьогодні проходять засновницькі збори Громадської ради при ХОДА. Передбачається, що Громадська рада контролюватиме чиновників виконавчої влади і налагоджуватиме їх взаємодію з громадськістю.
У Харкові проходять засновницькі збори Громадської ради при ХОДА

Громадську раду при ХОДА збираються створити за новим принципом - дворівневим, заявляв підприємець і громадський діяч, волонтер БФ "Світ і порядок" Петро Марков.

Перший рівень - власне Громадська рада, робота якої регламентована КМУ, буде органом, що координує і приймає рішення, підготовлені в профільних робочих групах, що є другим рівнем Громадської ради.

Запропонована назва другого рівня - Рада громадських організацій Харківщини (Рада громадських організацій, РГО). Координатори груп, регулярно зустрічаючись, обмінюються баченням у своїх групах і формулюють підсумкові положення, що влаштовують більшість учасників. Таким чином, без зайвих конфліктів досить продуктивно йде підготовка до загальних зборів, на яких передбачається провести праймериз рейтингу учасників для виборів до основного складу ГР.

comments powered by HyperComments