Сергій Василюк харків’янам: «Ви справжні козаки!» (фото, відео)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 25 серпня 2015, 11:30
24 серпня на площі Свободи відбувся святковий концерт фолк-метал гурту «Тінь Сонця».
Тінь Сонця

Концерт, присвячений до Дня Незалежності України, був організований завдяки зусиллям громадських активістів, які бажали влаштувати мешканцям Харкова справжнє свято. Тому після святкового мітингу та Маршу Незалежності харків’яни могли сповна насолодитися потужною енергетикою та проникливими текстами українського фолк-металу.

Першу пісню, з якої розпочався концерт, Сергій Василюк присвятив мешканцям Слобожанщини: «Згадуються жахливі часи, які ми з вами вистояли, пережили і перемогли. Хочеться продовжити життєстверджуючою, оптимістичною, можна навіть сказати, святковою піснею, яка буде присвячуватися всім нам і в першу чергу вам, слобожанцям. Які перемогли тут, на Сході України, окупанта і здобули український Харків. Ви справжні Козаки!».

Не забув він згадати і українських військових, які зараз стережуть кордони країни: «Ми святкуємо це свято завдяки тим, хто рушає на Схід аби захищати мирне небо над Харковом, над всією Україною».

Далі харків’яни мали нагоду послухати такі відомі для шанувальників гурту пісні, як «Пісня Чугайстера», «Народна війна», «По вранішній зорі», «Дикі гуси», «Косарі», «Меч Арея», «Вільним небокраєм», «Ніколи не плач», «У цьому полі, синьому, як льон», написану на слова Василя Стуса, та багато інших. Завершився концерт виконанням українського гімну.

Фоторепортаж

 

comments powered by HyperComments