Михайло Кобцев: «На сьогоднішній момент Харків є найбіднішим містом з міст-мільйонників» (відео)

Четвер, 3 вересня 2015, 15:35
Під час Громадянського форуму, на якому демократичні сили висували єдиного кандидата на місцеві вибори 2015 у мери Харкова, свою програму презентував нардеп України Михайло Кобцев , член партії «Солідарність БПП». Зокрема, Кобцев у своїй програмі зробив акцент на розвитку Харкова за рахунок відродження промисловості та будівництва.
кобцев

На думку нардепа Михайла Кобцева, саме завдяки відродженню промисловості Харків перестане бути найбіднішим містом з міст-мільйонників України. «На сьогоднішній момент Харків є найбіднішим містом з міст-мільйонників. Він бідніший за Київ, Одесу, Дніпропетровськ і навіть за Львів, який не є мільйонником. Це можна реально зрозуміти, виходячи з вартості житла, це також говорить про низьку купівельну можливість мешканців Харкова. А ще це свідчить про те, що городянам ніде заробити грошей, бо нема такої можливості», - повідомив Михайло Кобцев.

Вивести Харків з бідності – це передусім завдання мера, впевнений нардеп. Саме міський голова як менеджер має організувати роботу величезних промислових підприємств Харкова, аби вони почали знову виготовляти чималу кількість необхідної продукції, яка принесе дохід громаді міста. Акцент у відродженні промисловості, впевнений Кобцев, треба робити за рахунок кластерів. Треба створити авіаційний кластер (ХАІ, ФЕД, ХАЗ), кластер важкої промисловості (завод ім.. Малишева, ХПІ), - саме вони у подальшому дадуть заробити і працівникам цих підприємств, і їх родинам, і Харкову в цілому.

 

Нагадаємо, 27 серпня відбувся перший етап Громадянського форуму, де обрали Ігора Балуту єдиним кандидатом в мери Харкова. Трохи пізніше пройшов другий етап цього заходу.

 

comments powered by HyperComments