Зміївську ТЕС поповнили запасами вугілля. Їх має вистачити на тридцять днів

Вівторок, 8 вересня 2015, 14:48
Зміївська ТЕС поповнює запаси вугілля. За останні два тижні в сховищах палива стало більше на 20 тонн. Цього добра має вистачити десь на 25-30 днів роботи. Про це повідав Олексій Белоцький, профільний начальник ХОДА.
Зміївську ТЕС поповнили запасами вугілля. Їх має вистачити на тридцять днів

За словами Олексія Белоцького, є сподівання, що паливо буде надходити і в подальшому. Крім того, під контролем ХОДА є питання зимового сезону в селищі Комсомольське, яке повністю опалює Зміївська ТЕС.

З травня по липень цього року компанія «Центренерго» погодила договори на постачання 8 млн тонн вугілля для Трипольської та Зміївської ТЕС. За словами Ігора Бабенка, керівника Зміївської ТЕС, для Зміївської ТЕС це 4 млн тонн. Цього обсягу повинно вистачити на 1,5 року, якщо працюватиме цілих 10 блоків. Зараз з цих 8 млн тонн: українського вугілля майже 6 млн тонн, російського більше 2 млн тонн. На обидві станції вже дали 238 тисяч тонн.

За переконанням директор Бабенка, якщо вугілля не буде, то для Зміївської ТЕС повинні виділили додаткові ліміти газу - від 700 до 800 тис кубометрів на добу.

comments powered by HyperComments