У одного з представників фіскальної служби Харківщини триває обшук у помешканні

П'ятниця, 25 вересня 2015, 10:07
Мова йде про обшук у квартирі Михайла Гагаркіна, першого заступника начальника Головного управління Державного фіскальної служби Харківщини. Сьогодні вранці представники прокуратури області завітали до нього з обшуком в квартиру.
У одного з представників фіскальної служби Харківщини триває обшук у помешканні

Обшукують оселю Гагаркіна на підставі санкцій суду за фактом зловживання службовим положенням. Про це повідали у прес-службі прокуратури.

На початку вересня прокуратура Харківщини пояснила, у чому сутність справи. Посадові особи фіскальної служби Харківщини дозволили підприємству не сплачувати податки та штрафи на 4,5 млн гривень. Компанія, про яку йдеться, була відкрита самим Михайлом Гагаркіним. Спочатку він був в.о. начальника обласного управління фіскальної служби, зараз він перший заступник.

Підприємця Гагаркіна на посаду керівника податкової представники місцевої громадськості запропонували у травні минулого року. У січні ж його призначили в.о. керівника, однак уже в травні управління очолив інший керівник. У ролі в.о. презентували начальника Сергія Яковлєва. Зараз, за інформацією на сайті, обов’язки керівника управління виконує Ірина Сагайдак.

Михайло Гагаркін звинувачення прокуратури відкидав. На його думку, проти нього – кандидата, якого обрала громада, проводять цілеспрямовану кампанію.

 

comments powered by HyperComments