На благодійному концерті зберуть кошти на унікальне медичне обладнання

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:18
В Харкові відбудеться благодійний концерт «Допоможемо пораненим!», виручені з якого кошти підуть на закупівлю унікального медичного обладнання для українських військових.
На благодійному концерті зберуть кошти на унікальне медичне обладнання

В концерті візьмуть участь фіналісти та переможці різних пісенних конкурсів, таких як «Україна має талант», «Х-фактор» та «Голос країни». Артисти будуть виступати безкоштовно. На виручені кошти організатори мають намір придбати унікальне медичне обладнання. Серед музикантів, які братимуть участь в акції, є чимало тих, хто неодноразово виступав перед українським військовими. «Я зрозумів, що це потрібна ініціатива і що ми, артисти, є для них психологічною розрядкою, – розповів Олександр Кварта, фіналіст конкурсу «Україна має талант», – в принципі, це такий спосіб лікування душі. Це необхідна функція. Тому ми їздили по тим містам і підтримували їх (військових). Нинішній концерт – це природня данина артиста зробити все можливе для підтримки людського духу».

Концерт «Допоможемо пораненим!» відбудеться 29 вересня о 19.00 в ККЗ «Україна». Всі виручені кошти підуть на лікування бійців, придбання медичного обладнання та ліків. Таким чином волонтерами буде започаткована «каса допомоги» для військових, які потребують лікування, реабілітації, протезування тощо.

comments powered by HyperComments