Як Кернес став бідним, або кілька слів про те, як чоловік з вулиці Басейна переписав усе своє майно на дружину

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 10:43
Мер Кернес віддав усі свої акції компаній своїй дружині – Оксані Гайсинській. Такою є інформація Єдиного реєстру ЮО.
оксана - подруга життя кернеса

У документах Кернеса йдеться, що минулого року він був власником часток у фірми «Комільфо» і «Рівлад». Сума цих часток була більше 1 мільйона гривень. А ще у нього було 76% акцій компанії «НПК-Холдінг», 40% акцій «Тоніс-центр» і трохи акцій в «Обленерго» та «Реал-банку».

Тепер власником вище зазначених активів стала дружина Кернеса  Оксана. Вона є донькою колишнього прокурора Київщини Юрія Гайсинського.

Зараз Оксана є власником 31,70% - частки фірми «Комільфо», однак більшість в цій компанії належить Ользі Кирилловій. Остання – це бенефеціар «Торгового дому «Пушкінський». Цю компанію знають як засновника товариства «Національ» (це підприємство, яке володіє готелем з такою ж назвою, - це резиденція Кернеса).

Треба зауважити, що легально мер Кернес має прописку не в готелі «Національ». Невеликий будинок на вул. Басейній, 76 – ось яке місце вказане у документі реєстрації.

А ще дружині Кернеса належить 27% частки статутного фонду  фірми «Рівлад ЛТД». Основне ж в цій компанії – Анатолія Челобітчикова, який водночас має фірму «Діамант-2006», що, у свою чергу, здає в оренду техніку КП «Газета «Харьковские известия»ХМР». Також засновниками «Діаманту -2006» є Кириллова, а ще Ольга Солоп (володіє Кінним ринком), Віталій Печура, Ігор Тирнов та Алла Герасименко.

Єдиним же бенефеціаром з 2015 року фірм «НПК-Холдінг» та «Тоніс-центр(«7 канал») є дружина Кернеса Оксана. Також акції телеканалу мають Добкіна Алла Миколаївна, Ольга Кириллова, Марина Стаматіна (віце-мер). Алла Добкіна – це мати колишнього губернатора області Михайла Добкіна, у неї останній зараз проживає.

Гайсинській Оксані також належать два помешкання: площа одного 142 кв.м, площа іншого – 166 кв.м. Усі квартири знаходяться у ЖК «Карат», вулиця Потебні у м. Харків.

Отже, Кернес добре подбав про те, щоб перед виборами міського голови 2015 бути звичайним пересічним громадянином, у якого нічогісінько нема у власності, а бізнесу і тим паче.

comments powered by HyperComments