В Харкові «Марш героїв» пройшов без інцидентів (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 15 жовтня 2015, 02:12
14 жовтня в Харкові відбувся «Марш героїв», в якому за різними даними взяло участь від 2 до 5 тисяч чоловік.
В Харкові «Марш героїв» пройшов без інцидентів (фото)

Марш розпочався з невеличкого мітингу, який пройшов на площі Конституції. В ньому взяли участь військові – учасники АТО, активісти, громадські та політичні діячі. Присутні на мітингу харків’яни виконали гімн України, а також вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання. Згодом з них сформувалася колона, яка рушила по Сумський вулиці. Серед них були представники цивільного корпусу «Азов», «Східного корпусу», «Правого сектору» тощо. Учасники маршу скандували проукраїнські та антипутінські гасла. Також під час ходи вони виконали такі відомі пісні, як «Червона рута» та «Воины света». Не забули заспівати і про Путіна.

Під час маршу були вжиті посилені заходи безпеки. Колону супроводжували правоохоронці, бійці МВС «Східний Корпус», а також вибухотехніки та кінологи з собаками. Того дня були закриті чотири станції метро, а також перекрита Сумська вулиця. А самі організатори перед початком маршу  наполягали на недопустимості використання балаклав, піротехнічних засобів, прапорів політичних партій та скандування будь-яких провокативних лозунгів.

Хода завершилася на площі Свободи, де була викладена свічкова ілюмінація. Учасники акції вшанували хвилиною мовчання військових, які загинули в сучасній війні. Загалом, акція пройшла без інцидентів.  

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments