Сапронов погасить борги по зарплаті співробітникам «Металіста»

Вівторок, 20 жовтня 2015, 14:14
Бренд Харкова - футбольний клуб «Металіст» - опинився в скрутному фінансовому становищі і вимагає негайного порятунку.
Сапронов погасить борги по зарплаті співробітникам «Металіста»

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав кандидат у мери Харкова, відомий у місті підприємець і меценат Юрій Сапронов.

«Це команда, кольорами якої були жовтий і синій ще тоді, коли Україна не набула державності. Але зараз клуб в такій ... халепі, в якій ніколи ще не був за весь час свого існування», - написав він.

Як повідомили Ю.Сапронову в клубі, останні 6 місяців зарплату не отримують не лише футболісти, але і обслуговуючий персонал бази «Металіста» у Високому.

«Фахівці починають звільнятися. Їх потім буде дуже важко зібрати», - написав він.

Ю.Сапронов закликав кандидатів у мери і кандидатів у депутати від усіх політичних партій, що витрачають гроші на виборчу кампанію, допомогти клубу залишитися на плаву.

«І Ви, і я витрачаємо значні кошти на передвиборчу кампанію - не дамо Металу потонути! Давайте допоможемо Команді завершити перше коло», - сказано в повідомленні.

Нині фонд Ю.Сапронова виділив «Металістові» півмільйона гривень, щоб протриматися персоналу, який обслуговує команду.

Також Ю.Сапронов висловив надыю, що в клубі зявиться новий, а можливо і минулий власник (О. Ярославський -ред.), який підняв Металіст на європейський рівень.

 

Металлист - это наш символ, бренд Харькова!Это команда, цветами которой были желтый и синий еще тогда, когда Украина не...

Posted by Sapronov Yuri on 19 жовтня 2015 р.

 

Нагадаємо, 15 жовтня на відкритті Міжнародного форуму «Агропорт» в Харкові відомий волонтер і колишній капітан ФКА «Металіст» Олександр Горяїнов обговорив з екс-президентом футбольного клубу Олександром Ярославським перспективи його участі в майбутньому команди.

 

comments powered by HyperComments