У Харкові відбувся Форум опозиційного блоку, незважаючи на протест патріотів

Понеділок, 18 квітня 2016, 16:35
У Харкові у коворкінгу Fabrika.Space за адресою Благовіщенська, 1 відбувся з'їзд колишніх «регіоналів» під назвою Антикризовий форум «За мир і розвиток».
У Харкові відбувся Форум опозиційного блоку, незважаючи на протест патріотів

Форум розбили на чотири блоки, модератором став Костянтин Бондаренко. Учасники та спікери зустрічі своєї головною ідеєю вважають необхідність проведення перевиборів Президента і парламенту, зміни в Конституції і соціальну стабільність в країні.
Михайло Добкін закликав до припинення війни і консолідації опозиційних сил для «виправлення ситуації в країні». Він зазначив, що будь-яка незгода сьогодні прирівнюється до підігрування агресору. Перш за все, потрібно провести перевибори до Верховної Ради і створити коаліцію. Після перевиборів потрібно прийняти нову Конституцію, де на першому місці буде прописано, що головна цінність — це життя. Після цього можна буде прописувати терміни повноважень.

У свою чергу, харківські патріоти та активісти організацій «Вільні люди», ГК «Азов», «Громадська самооборона», «Альтернатива» у кількості  50 чоловік пікетували «Антикризовий форум», який відбувся в Харкові. Вони закликали заарештувати Михайла Добкіна, Медведчука та інших і покласти край подібним зустрічам.

Активісти заспівали державний гімн і попросили охорону запросити Добкіна і політиків для спілкування, але в проханні їм відмовили. Патріоти скандували: «Сепаратисти, геть з Харкова» та «Харків -— це Україна». 

comments powered by HyperComments