Мешканцям Харківщини пропонують 2,3 тисячі вакансій

П'ятниця, 1 липня 2016, 17:45
Ярмарок вакансій «Реальна робота за добрі гроші» почнеться 5 липня з 11:00 в приміщенні ХНАТОБу (вул. Сумська, 25).
Мешканцям Харківщини пропонують 2,3 тисячі вакансій

«На ярмарку близько 30 роботодавців презентуватимуть більше 250 вакансій з рівнем заробітної плати від 4 тис. грн., — повідомили у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості. — Підібрати високооплачувану роботу зможуть як безробітні харків’яни, так і внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО, а також гості міста, які мають намір знайти чи змінити місце роботи. Вхід вільний для всіх категорій громадян».

Причому є вакансії і для вузьких спеціалістів, і для представників робітничих професій, повідомляє прес-служба ХОДА.

«Загалом увазі відвідувачів буде представлено 29 тисяч вакансій по Україні, з них 2,3 тис. — по Харківській області, понад 2,1 тис. — по місту Харкову, а також 150 пропозицій громадських та тимчасових робіт», — уточнили в Харківському обласному центрі зайнятості.

Також під час ярмарку вакансій всі бажаючі матимуть змогу пройти online-тестування щодо сфер застосування праці, виявлення ІТ-можливостей, визначення підприємницького потенціалу. Працюватимуть комп’ютери вільного доступу для підготовки та розповсюдження резюме. Вперше використовуватиметься практика запису відеорезюме.

comments powered by HyperComments