Активісти розшукали «золото КПУ»

Вівторок, 5 липня 2016, 09:02
Харківські офіси колишньої Компартії оформлені на ГО сина Александровської.
Активісти розшукали «золото КПУ»

ГО «Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню» до Революції гідності у Харкові організував декілька проросійських заходів.

Як повідомляє «Харківський антикорупційний центр», керівником даної громадської організації є син екс-нардепа від КПУ Олександр Александровський. Серед засновників є й інші комуністи, а сама Александровська є підписантом.

«Зокрема у власності ГО «Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню» знаходяться приміщення колишнього обкому загальною площею 384,2 кв.м. по вул. Полтавський Шлях, 22, а також 4 квартири - в Ізюмі, Первомайському, Лозовій та Краснограді. Дані квартири знаходяться за адресами, за якими раніше до своєї заборони, знаходилися горкоми та райкоми КПУ», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, суд вже заарештував майно Алли Александровської. Але за даними реєстру, особливого майна у неї немає, на відміну від її родичів.

Зокрема, її сину Олександру, який зараз знаходиться у розшуку й знаходиться в Росії, належать будинок площею 103,3 кв.м., цех площею 334,3 кв.м. та будинок буддільниці площею 91,8 кв.м. у селі Вільхівка, дачний будинок у Новому Мерчику Валківського району.

Крім того, квартира у Києві площею 158,9 кв.м. записана на другого сина комуністки – Сергія Александровського. Також він має 0,12 га землі у Васильківському районі Київської області.

comments powered by HyperComments