Студенти харківського ВНЗ зможуть навчатися в Марокко

Середа, 17 серпня 2016, 10:40
Делегація Харківського національного університету радіоелектроніки підписала угоди про співпрацю з двома університетами Королівства Марокко — Sidi Mohamed Ben Abdellah University и International University of Rabat.
Студенти харківського ВНЗ зможуть навчатися в Марокко

Про це повідомляє прес-служба вишу. 

Підписані меморандуми про партнерство передбачають створення програм подвійних дипломів, проведення спільних дослідницьких проектів, реалізацію загальних академічних та освітніх програм, підготовку спільних публікацій, студентський та факультетський обмін, в тому числі в рамках Erasmus+, мобільність викладачів, наукових співробітників і студентів.

Sidi Mohamed Ben Abdellah University, розташований в місті Фес,- державний університет, що входить в ТОП-3 вищих навчальних закладів Королівства.

UIR (International University of Rabat), розташований в столиці Марокко Рабаті, об'єднує під своєю егідою власне Міжнародний університет, науковий парк «Технополіс» (центр передового досвіду в області наукових досліджень і розробок, національний лідер в області інновацій) і групу інноваційних компаній, в яких UIR є співзасновником.

comments powered by HyperComments