Харківський університет став офіційним партнером Кембриджу

Середа, 14 вересня 2016, 10:41
Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого отримав сертифікат про підтвердження статусу офіційного партнеру центру з підготовки до складання іспитів серії CambridgeESOL («Cambridge English ExamPreparationCentre») Кембриджського університету.
Харківський університет став офіційним партнером Кембриджу

Про це повідомляється на сайті вишу. 

"Cтатус Cambridge English Exam Preparation Centre – це знак якості, що надається навчальним закладам, які демонструють додержання міжнародних стандартів у викладанні англійської мови. Офіційні підготовчі центри готують кандидатів для складання екзаменів Cambridge ESOL та реєструють їх через авторизований екзаменаційний центр", - сказано в повідомленні.

Кожному підготовчому центру надається доступ до ексклюзивної онлайн платформи PreparationCentresOnline, що була розроблена для підтримки підготовчих центрів в усіх аспектах їх роботи.

Студенти матимуть можливість переглядати та завантажувати інформаційні та маркетингові матеріали; отримують доступ до важливої інформації про екзамени Cambridge English та експертні поради щодо кращої підготовки до екзаменів.

comments powered by HyperComments