Харків'яни відзначать Oktoberfest раніше, ніж німці: програма відкриття фестивалю

П'ятниця, 16 вересня 2016, 17:13
Місцеві пивоварні готують оригінальне пиво, традиційні закуски і веселу шоу-програму
Харків'яни відзначать Oktoberfest раніше, ніж німці: програма відкриття фестивалю

Сьогодні фестиваль стартує в ресторанах «Пробка», «Славутич-Шато», «Місто» та «Старгород». А «Гершир» призначив на п'ятничний вечір репетицію відкриття Октоберфесту. 

Про це повідомляє "Восточный Дозор".

«Славутич-Шато» відкриває фестиваль спеціально звареним медовим пивом. На закуску - цілих 50 метрів ковбаси, шоу-програма та подарунки. Не виграє тільки ледачий - свідчить афіша. початок о 19:00.

У Пробці підготували спеціальне - червоне пиво. Вариться раз на рік - спеціально до фестивалю. Розважати гостей буде група «Manera».

Парк «Місто» (раніше - «Пивнушка») представить своє бачення святкового пива, смак якого, за задумом пивовара, повинен розбудити уяву і перенести в атмосферу Мюнхена.

У «Старгороді», крім пива, підготували і спеціальне меню. А фестивальний сорт радять пити тільки професійними гуртками. Адже, на фестивалі «Октоберфест» прийнято пити виключно з літрової посуду.

У «Герширі» сьогодні - тренування: сама церемонія пройде вже 17 вересня. Обидва дні - призи, конкурси, подарунки, жива музика, діджей і фокусники.

Заклади, що спеціалізуються на крафті, фестиваль традиційного пива проігнорують. "Можемо ритуально спалити Райнхайтсгебот (закон про чистоту пива)", - жартує співвласник мережі крафтових пабів. В цьому його підтримує вовчанський виробник крафта - «Васко да Гама».

comments powered by HyperComments