Надихати та мотивувати. «Станція Харків» влаштувала свято під відкритим небом

Юлія Гуш  |  Неділя, 2 жовтня 2016, 09:02
У Харкові неподалік ХНАТОБу відбувся міні-фестиваль, організований волонтерами «Станції Харків».
Надихати та мотивувати. «Станція Харків» влаштувала свято під відкритим небом

Фестиваль був націлений як на дітей, так і на дорослих, а організатори обіцяли чимало позитивних емоцій, надихаючих історій та цікавих сюрпризів. Під час фестивалю можна було познайомитися з роботами харківських художників, взяти участь в конкурсах, зігрітися теплим чаєм, приготовленим волонтерами, навчитися робити браслети та прикраси під час майстер-класів тощо.

«Цей захід потрібен для того, щоб дати людям натхнення та мотивацію, – розповіла організаторка заходу, волонтерка Станції Харків Амалія Шумілова, – у нас основна частина цього заходу – це перегляд фільмів. Також ми проводили флешмоб, збирали в інтернет-мережі історії добра від абсолютно різних прошарків населення. Ми розкажемо їх, покажемо короткометражні фільми про добро. Це будуть короткометражки від «Кіно під відкритим небом». І буде наш власний ролик, який складається з історій добра, які ми самі знайшли».

Крім того, діти брали участь в «Шоу сумасшедшего профессора Николя», де вони могли в найбільш цікавій та захоплюючій формі познайомитися з такою наукою, як хімія. Також організатори «Кіна під відкритим небом» потішили присутніх добрими та світлими короткометражками, які стали підсумком флешмобу «Історія добра».

«До нас просто дуже часто приходять люди, як до юристів, – розповіла Амалія Шумілова, – ми займаємося переселенцями. І ми бачимо, що у людей зникає надія, мотивація на те, що можна щось змінити. Їм здається, що все стає тільки гіршим. І ми хочемо цим заходом надихнути та мотивувати їх».

comments powered by HyperComments