Легкоатлетичний манеж та велотрек «Динамо» у Харкові відремонтували за 11 млн грн

фото - Сергій Козлов  |  Субота, 15 жовтня 2016, 09:24
Роботи провели в стислі терміни.
Легкоатлетичний манеж та велотрек «Динамо» у Харкові відремонтували за 11 млн грн

Про це під час церемонії відкриття оновлених манежу та велотреку розповів заступник голови Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» України Валерій Разін.

Реконструкція велотреку тривала півтора роки, а ремонтні роботи в легкоатлетичному манежі провели за півроку, передає прес-служба ХОДА.

На відкритті відремонтованих об`єктів 14 жовтня були присутні Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова ФСТ «Динамо» - Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, представники ХОДА та спортсмени.

Заступник голови Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» України Валерій Разін розповів, що на велотрек було витрачено близько 8 млн грн і на реконструкцію манежу - більш 3 млн грн

Арсен Аваков заявив, що на манежі та велотреку тренуватимуться поліцейські і сили Національної гвардії.

На велотреку було повністю замінено бетонне полотно, зроблений капітальний ремонт будівлі. У манежі на площі 1700 кв.м зробили підлогове покриття, замінили освітлення і комунікації.

Перший старт на велотреку відбувся ще на початку жовтня, а  манеж з 14 жовтня функціонує в повному обсязі - протягом доби тут можуть тренуватися до 600 спортсменів.

comments powered by HyperComments