На проспекті Незалежності мало не спалили іномарку на очах перехожих (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Вівторок, 29 листопада 2016, 16:18
Сьогодні вдень сталася НС з іномаркою в районі Держпрому.
На проспекті Незалежності мало не спалили іномарку на очах перехожих (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Двоє хлопців спробували спалити машину /автомобіль марки «Мерседес»/ на проспекті Незалежності (колишня. Правди), повідомили очевидці в соцмережах.

Припарковану на тротуарі біля трамвайної лінії на перехресті з вул. Ромена Роллана іномарку спробували спалити двоє невідомих молодих людей. Перехожі та автомобілісти швидко відреагували і загасили вогонь.

«Проспект Незалежності. 2 малолітки кинули баклагу з бензом. і втекли дворами. Харків'яни, що були поблизу, швидко загасили: 3 вогнегасника автомобільних, 1 вогнегасник з сусіднього кафе, відро води», - повідомив в соцмережі очевидець події.

Як повідомили в відділі комунікацій харківської поліції, за адресою виїжджала слідчо-оперативна група, якою було оглянуто місце події, автомобіль та опитано свідків. Один з очевидців розповів слідчому, що бачив двох молодиків у чорному одязі, які тікали від автомобіля і зникли у дворах. Наразі ця інформація перевіряється співробітниками районного відділу поліції.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо,  16 листопада харківська поліція затримала палія іномарки на вул. Клочківській. Про це повідомили у відділі коммунікацій поліції Харківської області.

Як з’ясувалося, затриманий разом зі своїм товаришем, який зараз знаходиться у розшуку, підпалили автомобіль. Усі їхні дії записала камера відеоспостереження, розташована поблизу місця скоєння правопорушення.

Нагадаємо, подія сталася вдень 1 листопада на вулиці Клочківській. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено передню та бокову частину автомобіля «Хонда Акорд».

comments powered by HyperComments