«Ми змогли відстояти Україну» – Юлія Світлична

Понеділок, 5 грудня 2016, 18:03
5 грудня у Харкові почалися урочистості з нагоди 25-ї річниці створення Збройних сил України.
«Ми змогли відстояти Україну» – Юлія Світлична

На святковому концерті у Будинку офіцерів, куди були запрошені військовослужбовці Харківського та Чугуївського гарнізонів, особовий склад та курсанти військових навчальних закладів регіону та волонтери, побувала голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

Вітаючи військових з професійним святом, голова ХОДА підкреслила, що сьогодні ця дата є важливою не тільки для захисників країни, а й для всіх українців.

«Справжніми героями сьогоднішнього дня є ті хлопці, які відстоюють кордон на передовій, – сказала керівник області. – А Харківщина, як потужний машинобудівний регіон, який відновлює та випускає військову техніку, який є кузнею кадрів для Збройних сил України, відіграє важливу роль в обороноздатності української армії. Незважаючи на важкі часи, які переживає Україна, наша армія змогла у найкоротший час відновити свою спроможність та стримати наступ, який було здійснено одним з найбільш підготованих військ світу. І саме завдяки солідарній позиції ЗСУ, добробатів, волонтерів та громадянського суспільства, ми змогли відстояти та з’єднати Україну».

Юлія Світлична підкреслила, що зусилля Верховного головнокомандуючого, Президента України Петра Порошенка, Міністерства оборони та всього патріотичного руху спрямовані на те, щоб відновити престиж українського війська.

«Нам необхідно підняти авторитет армії. Це дозволить хлопцям та дівчатам вступати до її лав, розуміючи, що вони є гордістю країни», – наголосила голова ХОДА.

Юлія Світлична побажала міцності духу і здоров’я військовим, миру, злагоди і процвітання - всій Україні.

У ході урочистостей керівник ХОДА вручила військовим Харківщини державні нагороди, а також почесні відзнаки Харківської облдержадміністрації.

comments powered by HyperComments