Харківські місцеві депутати займуться бюджетом та Стратегією розвитку міста

П'ятниця, 9 грудня 2016, 18:27
21 грудня на 10-й сесії Харківської міськради депутати розглянуть зміни в кошторис окремих програм міста, бюджет на 2017 рік та Стратегію розвитку Харкова до 2020 року.
Харківські місцеві депутати займуться бюджетом та Стратегією розвитку міста

В порядку денному сесії також питання: продажу земельних ділянок, надання ділянок для будівництва, дозволу на збереження об’єктів самочинного будівництва та на розроблення документації із землеустрою для експлуатації, обслуговування об’єктів, зміну та впорядкування адрес.

Планується внести зміни та затвердити кошторис наступних програм: молодіжного кредитування та будівництва (придбання) доступного житла, підтримки житлово-будівельних кооперативів, житлових кооперативів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, програми  часткового відшкодування суми кредитів, отриманих об’єднаннями співвласників та кооперативами на впровадження енергозберігаючих заходів.

Крім того, депутати затвердять Міську програму інвестиційної діяльності та іміджевих проектів на 2017-2020 роки та зміни до Програми економічного та соціального розвитку м. Харкова на 2016 рік.

Депутати 21 грудня  перейменують комунальні заклади культури та заклад охорони здоров'я.

З повним переліком питань, які будуть розглянуті на сесії, можна ознамитись за посиланням.

Сесія розпочнеться о 10.00 у сесійній залі міської ради (майдан Конституції, 7).

comments powered by HyperComments