Де в Харкові в суботу не проїхати

П'ятниця, 9 грудня 2016, 20:31
В суботу, 10 грудня, у Харкові планються різноманітні ремонтні роботи, котрі заважатимуть вільному пересуванню транспорта.
Де в Харкові в суботу не проїхати

Рух транспорту Московським проспектом – на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка у бік вул. Харківських Дивізій – буде заборонено з 8:00 до 22:00 10 грудня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано з реконструкцією пр. Московського на цій ділянці.

Двосторонній рух транспорту буде організовано смугою зустрічного напрямку.

На цей період на ділянці буде заборонено рух тролейбусів. Тролейбус №13 ходитиме так: розворотне коло «парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - пр. Олександрівський - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - РК «парк «Зустріч».

З 8:00 до 18:00 по Павлівській площі (на ділянці від вул. Університетської до вул. Квітки-Основ'яненка) рух транспорту буде частково обмежений.

Це пов'язано з монтажними роботами на контактній мережі.

Рух буде обмежено крайніми правими смугами пл. Павлівської при русі в обох напрямках.

Також в цей час буде призупинено роботу парковок на пл. Павлівській - від пров. Банного до пров. Вірменського, а також на пл. Павлівській - від універмагу «Центральний» до вул. Квітки-Основ'яненка.

Водночас по площі Павлівській частково відновлюється рух трамваїв і тролейбусів. Трамваї підуть так:

№5: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Кошкіна/вул. Морозова - парк Машинобудівників;

№6: 602 м/р - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Конституції - пл. Павліська - вул. Університетська - вул. Греківська - Гольдбергівська церква.

Передбачається, що рух трамваїв, в тому числі №3, за своїми звичайними маршрутами повністю відновиться в середині наступного тижня.

Також з 13 грудня в штатному режимі в повному обсязі відновиться рух тролейбуса №11 по пл. Павлівській та пл. Сергіївській.

comments powered by HyperComments