Шок: домогосподарка живцем згоріла біля власної газової плити/ Фото

Середа, 14 грудня 2016, 12:35
Інвалід, мала вади з пересуванням, намагалась підігріти собі їжу
Шок: домогосподарка живцем згоріла біля власної газової плити/ Фото

13 грудня у м. Харкові трапилось відразу 2 нещасних випадки, причиною яких стало необережного поводження з вогнем при користуванні газовими приладами. В результаті цього загинула 1 особа, ще одна отримала опіки.

Так о 10:11 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на четвертому поверсі житлового десятиповерхового будинку на проїзді Стадіонному у Немишлянському районі Харкова.

Коли на місце виклику прибув черговий підрозділ 11-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС, стало відомо, що вогонь встигли загасити сусіди за допомогою підручних засобів. На кухні на підлозі біля газової плити знаходилось тіло господарки оселі, 1930 року народження. На ній був обгорілий одяг, а навколо на площі 1-го кв.м. був пошкоджений лінолеум.

За попередніми даними загибла намагалась підігріти собі їжу. Вона була інвалідом, мала вади з пересуванням. Можливо саме це не дало змоги жінці вчасно зреагувати на загоряння одежі і самостійно ліквідувати його.

Інший випадок трапився о 12:10 у Індустріальному районі Харкова на вул. Ростовській, 5. Там на кухні у квартирі на сьомому поверсі житлової дев’ятиповерхівки також під час підігріву їжі на газовій плиті отримала опіки жінка, 1976 року народження. Від газової конфорки зайнялась ганчірка, яку вона тримала в руках, потім кухонні меблі.

Прибулі до місця пожежі рятувальники вже о 12:30 загасили вогонь, який розповсюдився на площу 2 кв.м.

Після огляду постраждалої бригадою швидкої медичної допомоги, вона відмовилась від подальшої госпіталізації, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Раніше Внук мало не спалив бабусину хату. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління

comments powered by HyperComments