Після прийому у Кернеса перевірять роботу автобусів, діспечерську службу та встановлять світлофор

П'ятниця, 23 грудня 2016, 19:31
23 грудня Харківська міський голова Геннадій Кернес провів особистий прийом у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут»
Після прийому у Кернеса перевірять роботу автобусів, діспечерську службу та встановлять світлофор

За скаргою старшого викладача Олександра Шокурова і завідуюча бібліотеки Маргарити Круглової буде проведена перевірка роботи автобусів на маршрутах №89е і 296е, співробітники інституту повідомили про часте порушення правил з боку водіїв і нерегулярний інтервал руху.

Завідуюча гуртожитку Катерина Федерякіна ініціювала встановлення світлофора на перехресті вул. Івана Камишева та пр. Льва Ландау. Фахівці Департаменту інфраструктури міськради, а також представники поліції підтвердили, що на цій ділянці рух транспорту і пасажирів став більше і вимагає регулювання.

За результатами прийому Геннадій Кернес доручив перевірити роботу зворотного зв'язку в диспетчерській службі «15-62», щоб результати роботи комунальників підтверджували самі люди, - повідомили у прес-службі міськради.

Нагадаємо, що міськрада виділить КП «Харківводоканал» 11,8 мільйона гривень на безкоштовне встановлення внутрішньоквартирних приладів обліку води. 7,5 тисяч таких приладів буде встановлено пільговим категоріям харків'ян.

Також на прийомі мера було заявлено, що роботи за заявками на ремонт покрівель, козирків і вхідних груп почнуться з початком весни і будуть виконані до початку літа. Установлення лічильників тепла йде за графіком, але й ті харків'яни, в будинках яких їх немає, отримають рахунки з розрахунку середнього споживання в будинках з приладом обліку.

comments powered by HyperComments