НАБУ планує відкрити у 2017 році структуру у Харкові

Субота, 31 грудня 2016, 08:12
Раніше територіальне управління відкрито було у Львові
НАБУ планує відкрити у 2017 році структуру у Харкові

"Ми створили перше територіальне управління НАБУ у Львові. Наступного року плануємо запустити роботу ще двох – в Одесі та Харкові.", - повідомилиу прес-службі Національного антикорупційного бюро України.

Раніше повідомлялось, що  детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем екс-посадовцем державного підприємства «Завод «Електроважмаш».

Обвинувальний акт за ч.2 ст.28 («Вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою»), ч.2 ст.364 («Зловживання владою або службовим становищем») Кримінального кодексу України стосовно  колишнього заступника директора заводу зі стратегії та маркетингу скерований до суду. Обвинувачений та сторона захисту ознайомилися з матеріалами досудового розслідування.

Другий підозрюваний, керівник двох комерційних підприємств, задіяних у схемі заволодіння державними коштами, оголошений в національний розшук.

comments powered by HyperComments