Таксисти і алкоголь: 1.23 проміле, везе молоду пару

Четвер, 5 січня 2017, 13:16
Патрульні виявили алкотаксиста
Таксисти і алкоголь: 1.23 проміле, везе молоду пару

Сьогодні, близько 01-ї години ночі, під час патрулювання інспектори помітили автомобіль одного зі сліжб таксі марки Ніссан Ліф. Авто рухалося по Клочківському спуску у напрямку Нового мосту із порушенням правил дорожнього руху, а саме без включеного ближнього світла фар. Патрульні зупинили вищевказаний транспортний засіб.

Під час перевірки документів, інспектори помітили у водія таксі ознаки алкогольного сп'яніння - почервоніння очей, запах алкоголю з порожнини рота. В авто знаходилися пасажири - молода пара. Патрульні запропонували водієві таксі, у законний спосіб, пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.

Після проходження у медичному закладі огляду на стан сп'яніння результат водія показав 1.23 проміле алкоголю у крові, що у 6 разів перевищує допустиму норму.

В результаті на водія таксі патрульні склали адміністративний матеріал за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Нагадаємо, що 2 січня сім'я загинула в ДТП під Харковом. У результаті зіткнення Mitsubishi Lancer та Audi Q7, загинула сім'я, яка їхала в Mitsubishi Lancer - чоловік, дружина, 16-річний син. Їхня трирічна донька вижила. Водій «Тойоти» затриманий. В нього знайшли ознаки алкогольного сп'яніння.

comments powered by HyperComments