Кільком тролейбусам у Харкові змінять маршрути: як ходитимуть

Вівторок, 10 січня 2017, 20:25
Мовай йде про тролейбуси 1-го, 11-го і 27-го маршрутів.
Кільком тролейбусам у Харкові змінять маршрути: як ходитимуть

11, 12 та 13 січня з 9:30 до 14:30 проспектом Петра Григоренка не ходитимуть тролейбуси. Це сприрчинено роботами з реконструкції контактної тролейбусної мережі на ділянці від проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Танкопія.

Отже, тролейбус №1 піде в об'їзд: станція «28 м/р» – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Харківських Дивізій – вулиця Танкопія – проспект Петра Григоренка – станція метро «Палац спорту».

З 9:30 до 14:30 11 січня рух тролейбусів №№11 і 27 від початку проспекту Любові Малої до вулиці Дудинської – проспектом Ново-Баварським на вулицю Китаєнка буде заборонений .

На цей період тролейбуси рухатимуться наступним чином: вулиця Новий Побут – вулиця Холодногірська – вулиця Дудинська – проспект Любові Малої – вулиця Семінарська – вулиця Велика Гончарівська – вулиця Конєва – вулиця Малиновського – вулиця Благовіщенська/Коцарська – Благовіщенський майдан –  Соборний узвіз – вулиця Університетська – Спартаківський провулок – майдан Конституції.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано з обрізанням дерев, розташованих по проспекту Любові Малої.

 

 

comments powered by HyperComments