ДТП у Харкові: збитий насмерть пішоход, побита «швидка» і згоріла маршрутка / ФОТО, ВІДЕО

Четвер, 2 лютого 2017, 22:32
2 лютого близько десятої години вечора на Московському проспекті у беспосередній близькості до станції метро «Тракторний завод» збито насмерть пішохода.
ДТП у Харкові: збитий насмерть пішоход, побита «швидка» і згоріла маршрутка / ФОТО, ВІДЕО

Знімки про це оприлюднили очевидці у мережевих пабліках.

У полудень 2 лютого автомобіль ВАЗ-2107 рухався площею Небесної сотні у бік вулиці Плеханівської. За словами водія цієї машини, він проїхав перехрестя з вулицею Шота Руставелі на зелений сигнал світлофора. В цей час на червоне світло виїхала «швидка», яка рухалася вулицею Руставелі у бік Молочної. В результаті вийшло зіткнення.

Водій «швидкої» стверджує, що він дійсно проїжджав перехрестя на заборонний сигнал світлофора, але зі включеними проблисковими маяками і подаючи звукові сигнали.

Увечері 1 лютого на вулиці 23 Серпня горіла припаркована маршрутка. Подія трапилася близько 22-ї. Коли рятувальники прибули за адресою, полум'я охопило чотири квадратних метри. Ліквідували вогонь 15 хвилин. За словами свідків події, маршрутний автобус був без номерів і тривалий час стояв під вікнами у дворі – сусіди розповіли, що господар автобусу поїхав до Німеччині на заробіткі. Влітку вандали вибили в маршрутці вікна, а нутрощі були викручені і вкрадені. Очевидці зазначили, що перед початком загоряння помітили в транспортному засобі невідомого. У салон маршрутки зайшов бомж, довго там «шарився», а через годину маршрутка зайнялася вогнем. Фахівці з'ясовують подробиці події.

comments powered by HyperComments