Слизька дорога наробила біди

Середа, 1 березня 2017, 19:30
Один із пішоходів отримав черепно-мозкову травму
Слизька дорога наробила біди

Увечері на Олексіївці у Харкові автомобіль "Рено" збив пішохода.

Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Харківській області Олега Никоненка.

У районі будинку №71 по вулиці Ахсарова 41-річний водій французького авто скоїв наїзд на чоловіка 1998 року народження.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалий отримав забої та закриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Ще одне ДТП, причиною якого може бути слизька дорога (мокре дорожне покриття приморозило), сталася на вулиці Чебишева.

За інформацією патрульної поліції Харкова, сьогодні близько 6:20 у напрямку вулиці Жилярді їхав "Хюндай Таксон". Водій не впорався з керуванням машиною й перекинувся.

Внаслідок інциденту люди не постраждали.

Наступна автопригода торкнулась одразу трьох автомобілів. Близько 8.00 ударились сьогодні "Шкода-Октавія", ВАЗ-2112 і "Джилі".

Як повідомили у патрульній поліції Харкова, причиною ДТП стало недотримання водієм китайського авто безпечної дистанції під час руху по вул. Весніна в напрямку Журавлівського узвозу.

"Як пояснив сам водій автівки, через засліплення сонцем він не помітив ВАЗ 21124, що загальмував попереду. В результаті зіткнення ВАЗ ударив "Шкоду", яка зупинилась попереду, щоб пропустити пішоходів. Вони переходили дорогу у невстановленому місці", - розповіли патрульні.

На водія "Джилі" склали "відповідні адміністративні матеріали".

До всього цього традиційно "відзначились" трамваї. Цього разу вони влаштовували дріфт на вул. Академіка Павлова, поряд з ознойменним метро.

Фотографії трамваїв, які з`їхали з рейок, виклали у соцмережах харків`яни.

Відомо, що в результаті інцидентів ніхто не постраждав, а комунальники оперативно повернуля транспортний електрозасіб на "загублені" рейки.

Раніше повідомлялося, що поліція оголосила у розшук водія, який збив пішохода на Салтівському шосе й утік з місця пригоди.

comments powered by HyperComments