Харківському госпіталю бракує обладнання для реанімації

Понеділок, 6 березня 2017, 15:33
А пораненим бійцям - пластирів і цигарок
Харківському госпіталю бракує обладнання для реанімації

Військово-медичному клінічному центру Північного регіону, більш відомому як харківський госпіталь, волонтери просять допомогти з бойлером для реанімації та іншими речами.

Серед того, чому будуть дуже раді поранені та хворі українські бійці, - памперсні пелюшки (з довжиною сторони у 90 см), пластирі "Леофікс" (крім тоненьких), труси різного розміру, маленькі вологі серветки, одноразові стаканчики, зубна паста, солодощі, цигарки, поролонові швабри з віджимом, електролампочки з цоколем Е27 на 60 і 75 Вт, а також папір для факсу.

За інформацією волонтерів, 5 березня, окрім речей і продуктів, небайдужі харків`яни передали госпіталю у вигляді пожертвувань майже 3,5 тис. грн.

Тим часом у зоні АТО незаконні збройні формування ОРДО продовжують обстрілювати позиції ЗСУ та об`єкти інфраструктури. Двоє наших військових поранено, троє травмовано.

Протягом 5 березня противник застосував 27 снарядів калібру 125 мм, 23 міни калібру 120 мм та 49 мін калібру 82 мм, що є грубим порушенням Мінських домовленостей щодо заборони застосування важких типів озброєнь.

Раніше повідомлялось, що в районі Авдіївки Донецької області загинув військовослужбовець 1-ї роти охорони батальйону охорони 55-ї окремої артилерійської бригади

comments powered by HyperComments