Нещасливий понеділок: семеро в лікарні

Вівторок, 28 березня 2017, 00:15
У понеділок вдень в центрі Харкова сталася ДТП за участю двох автомобілів.
Нещасливий понеділок: семеро в лікарні

Інцидент стався на перехресті вулиць Гіршмана і Мироносицької. За попередньою інформацією, позашляховик Volkswagen Touareg не поступився дорогою машині ВАЗ 21144, яка їхала з боку Сумської, і врізався їй у бік. Пасажир легковика був доправлений до лікарні

В ніч з 26 на 27 березня на вулиці Шевченка сталася аварія за участі автомобілів Audi A6 і Scoda Fabia, в якій постраждали двоє людей. За даними прес-служби патрульної поліції, водій Audi виїхав з вулиці Арктичної і почав рухатися у бік вулиці Матюшенка. У цей момент в його машину ззаду в'їхала Scoda Fabia, яку в результаті удару відкинуло на трамвайні рейки. У зіткненні постраждали обидва водії, чоловіків госпіталізували до «четвірки».

Тго ж понеділка у Харкові сталася ще одна ДТП. На цей раз – із чотирма постраждалими. Десь о 14:30 на перехресті проспекту Людвіка Свободи і вулиці Ахсарова автомобіль ВАЗ 2108 виїжджав з парковки, коли в нього ненав'язливо в'їхав Nissan Almera. В результаті зіткнення постраждали четверо – водії і пасажири обох машин.

На місці обох подій працювали слідчо-оперативні групі, причини ДТП з'ясовуються.

Отже, результат: семеро в лікарні.

 

comments powered by HyperComments