Жукова призначено на посаду директора департамента капбудівництва ХОДА

Понеділок, 3 квітня 2017, 11:31
До виконання обов'язків він приступив з 3 квітня
Жукова призначено на посаду директора департамента капбудівництва ХОДА

Призначення Жукова Сергія Євгенійовича відбулося розпорядженням Харківської облдержадміністрації 56-к від 30 березня 2017 року.

Розпорядження підписано першим заступником голови ХОДА М.Беккером.

Як раніше писала «Справжня Варта», Лютого призначено керівником Національної поліції України у Черкаській області. В.о. голови Нацполіції України Вадим Троян представив колишнього високопоставленого харківськийого міліціонера особому складу поліції Черкас 24 грудня

Також податкова міліція заявила, що Фунікова не призначено керівниким податкової міліції Головного управління ДФС у Харківській області. Полковника податкової міліції Фунікова Сергія Вікторовича  було призначено на посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Харківській області, який координує діяльність підрозділів податкової міліції, 15 червня 2015 року. Однак, наказом ДФС України від 26 лютого 2016 року №573-о його було звільнено з посади та податкової міліції за п.64 п.п. «Є» (за порушення дисципліни) Положення про походження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ України, затвердженого постановою Кабінету міністрів Української РСР від 29.07.1991 №114.

comments powered by HyperComments