Поліція не змогла знайти водія, який на смерть переїхав працівника комунального підприємства

Середа, 19 квітня 2017, 17:05
Хід розслідування перебуває на контролі керівництва слідчого управління ГУНП в Харківській області
Поліція не змогла знайти водія, який на смерть переїхав працівника комунального підприємства

Нагадаємо, що 21 лютого 2017 року близько 18:10 в районі будинку № 210 на вулиці Велика Панасівська в Харкові автомобіль під керуванням невстановленого водія скоїв ДТП, в результаті чого працівник комунального підприємства загинув на місці події.

Як повідомили у ГУНП, в рамках досудового розслідування призначені судово-медична експертиза по встановленню причини смерті та судово-криміналістична експертиза, визнаний потерпілим та допитаний син загиблого, опитані свідки, працівники комунального підприємства. До кримінального провадження долучені відео з камер відеоспостереження, які розташовані поблизу місця дорожньо-транспортної пригоди. Проводяться слідчі дії, направлені на встановлення автомобіля, яким був скоєний наїзд на чоловіка та особу водія. Робота в цьому напрямку триває.

Як раніше писала «Справжня Варта», на автошляху «Київ–Харків–Довжанський» 402 км, поблизу с. Ганнівка Коломацького району 44-річний водій маршрутного таксі «Мерседес», в якому знаходилось 13 пасажирів, рухався в напрямку м. Харкова. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «МАН» під керуванням 36-річного харків’янина. Загинули 4 пасажири мікроавтобусу.

Наразі встановлюються особи загиблих та постраждалих в ДТП осіб та інші обставини. На місці пригоди працюють правоохоронці.

comments powered by HyperComments