Пам'ять про українських героїв різних часів повинна нас об'єднувати! - Світлична про День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом

Понеділок, 8 травня 2017, 10:30
Жертовність українського народу без жодного перебільшення стала одним з визначальних факторів у історії Другої світової
Пам'ять про українських героїв різних часів повинна нас об'єднувати! - Світлична про День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом

Про це губернаторка нагадала сьогодні, у коментарі з нагоди Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"Сьогодні ми знову змушені боронити свою землю. І останні роки продемонстрували всьому світові, що український народ не втратив мужності та сили. І сучасні учасники АТО - гідні сини та онуки героїв Другої світової", - написала голова ХОДА Юлія Світлична.

Світлична відзначила: "Ми згадуємо тих, хто не повернувся з війни, чиї імена назавжди вписані в історію Другої світової, в історію десятків локальних війн та миротворчих операцій на території різних держав світу, в історію сучасної війни за незалежність та територіальну цілісність України. Ця нова традиція, започаткована Президентом України, лише посилює відзначення 9 травня – Дня перемоги над нацизмом. Дня нашої перемоги, що так багато вартувала українському народові".

Як відзначила Світлична у своєму фейбуці, "пам'ять про українських героїв різних часів повинна нас об'єднувати!"

 

comments powered by HyperComments