Харківська «Солідарність» провела круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням

Середа, 31 травня 2017, 16:31
В рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби з тютюнопалінням активісти Дворічанської районної організації партії «БПП «Солідарність» за участю молодіжного крила, представників громадських організацій провели круглий стіл і акцію - «Об’єднуємось за вільне від цигарок життя!»
Харківська «Солідарність» провела круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням

В рамках круглого столу велась дискусія з різних проблем паління, включаючи токсикологічні, медико-соціальні, профілактичні та надання допомоги у відмові від куріння.

За словами голови районного осередку «БПП «Солідарність» Володимира Приходіна, багато людей може і усвідомлюють про наслідки вживання тютюну, але зайвий раз необхідно нагадати про це.

«Кожного року статистика говорить про те, що підлітки поповнюють лави курців. І ми не можемо абсолютно захистити молодь від рекламних кампаній тютюнових виробів або від впливу «вулиці», але ми маємо можливість мінімізувати цей вплив шляхом постійного інформування населення», - зазначив Володимир Приходін.

Після проведення круглого столу активісти вийшли на вулицю, де провели просвітницьку акцію боротьби з палінням.

Організатори заходу переконані, якщо хоч одна людина зробить вибір на користь здорового способу життя, то ця акціє була недаремною.

День боротьби з тютюнопалінням був встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання - добитися, щоб у XXI столітті проблема паління тютюну зникла. За статистичними даними, Україна займає одне з перших місць в Європі за кількістю курців.

comments powered by HyperComments