За підтримки Юлії Світличної на Краснокутщині відбулися святкові заходи до Дня захисту дітей

Четвер, 1 червня 2017, 17:22
З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей у Краснокутському районі відбулися урочистості. Серед низки заходів – урочисте відкриття дитячого парку в районному центрі та свято «Обдарована дитина Краснокутщини»
За підтримки Юлії Світличної на Краснокутщині відбулися святкові заходи до Дня захисту дітей

За ініціативи та підтримки депутата Харківської обласної ради, голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної проведено благоустрій та оновлення дитячого парку: встановлено сучасний ігровий майданчик, казкову альтанку з водоспадом, - повідомляє «Справжня Варта».

Свято супроводжувалося виступами театральної та циркової студій, хореографічного та вокального колективів Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості. Заходи до Міжнародного Дня захисту дітей продовжило свято «Обдарована дитина Краснокутщини» у районному Будинку культури.

В ході святкових заходів, за дорученням Юлії Світличної, депутат Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Микола Пушкар вручив відзнаки Харківської обласної ради та обласної державної адміністрації.

Минулого року Юлією Світличною було ініційовано відкриття книги «Обдарована дитина Краснокутщини», до якої вписуються імена старшокласників, що досягли значних результатів у навчанні, спорті та творчості. Цьогоріч до книги було вписано імена ще десятьох талановитих дітей Краснокутського району.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments