Зник хлопець/ Фото, прикмети

Четвер, 15 червня 2017, 17:38
Підліток пішов у невідомому напрямку під час проведення екскурсії
Зник хлопець/ Фото, прикмети

Вчора близько 19:15 від 27-річної співробітниці Харківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей надійшла заява про зникнення 16-річного вихованця – Гнатюк Євгена Івановича. Встановлено, що хлопець мешканець Мерефи, а з початку червня проживає в інтернаті, - повідомляє «Справжня Варта».

Прикмети: зріст 180 см, худорлявої статури, волосся коротке темно-русого кольору. Був одягнутий в спортивний костюм темно-синього кольору (зліва надпис Nike), білі кросівки на шнуровці, сіру вітровку, фіолетову футболку.

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місцезнаходження розшукуваного, просимо повідомити за телефонами: 102, 712-50-22 або іншим зручним способом, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», зникла жінка. 28 травня пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася.

Також селянина вбили і кинули в кущах.

Поліція знайшла безвісти пропалого жителя Шаровки. 67-річного чоловіка розшукували з початку травня 2017 року.

Також працівниками Балаклійського відділу поліції встановлюється місцезнаходження Коренєва Юрія Костянтиновича, 1939 р. н., який 05 червня 2017 року виїхав на велосипеді з селища Вербівка у невідомому напрямку та до теперішнього часу додому не повернувся.

Працівниками Шевченківського відділення поліції встановлюється місцезнаходження Бєлоногова Дмитра Борисовича, 1981 р.н., який 7 травня сів на автобус сполученням «Куп’янськ-Харків» неподалік автостанції в смт Шевченкове, вийшов на виїзді з селища та до теперішнього часу не повернувся.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments