Немає ніякого рейдерського захоплення - Мінкульт про конфлікт навколо Старого Цирка у Харкові

Вівторок, 27 червня 2017, 18:07
Заступник міністра закликала керівників Дитячо-юнацької студії циркового мистецтва «Старий цирк» якнайшвидше врегулювати правові питання свого власного існування
Немає ніякого рейдерського захоплення - Мінкульт про конфлікт навколо Старого Цирка у Харкові

Про це Тамара Мазур, заступник Міністра культури України, заявила сьогодні на прес-конференції у Києві, - повідомляє «Справжня Варта»

"Немає ніякого рейдерського захоплення. Проходить зміна балансоутримувача цієї будівлі", - сказала Мазур.

За її словами, міністерство культури не заважає роботі студії, яка вже має своє ім'я, а закликає представників студії та батьків до конструктивного діалогу. У першу чергу, не блокувати передачу майна і привести до норм чинного законодавства існування самої студії.

Як раніше писала «Справжня Варта», вихованці Дитячо-юнацької студії циркового мистецтва «Старий цирк», їх батьки та керівники студії почали безстрокове голодування з метою привернути увагу Мінкульту до долі Старого Цирку.

Серед вимог -  зупинити реорганізацію, до прийняття рішення судом, передачу будівлі та майна, відновити розслідування кримінальних справ, розірвати трудовий контракт з Кабаковим, як підставу порушення трудового законодавства, укласти колективний трудовий договір з керівниками студії, членами профспілки, висвітлити в національних ЗМІ реальну картину того, що відбувається.

Як було повідомлено сьогодні, діти голодування припинили. У будівлі Старого цирку залишаються і продовжують голодування двоє керівників циркової студії, троє батьків і заступник голови комітету із захисту прав людини, свободи слова та інформації Громадської ради при Харківській облдержадміністрації Олексій Волков.

Нагадаємо також, як Старий цирк дав новорічну виставу для малечі з дитбудинків.

Святкова циркова вистава для дітей з дитбудинків та сиріт, поставлена за сприяння ЦК АЗОВ артистами дитячої студії «Старий цирк», пройшла у Харкові 22 грудня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments