Як Харківщина готується до опалювального сезону: подробиці

Субота, 8 липня 2017, 17:01
Деякі з районів Харківської області випереджують графік підготовки до опалювального сезону 2017-2018.
Як Харківщина готується до опалювального сезону: подробиці

Про це повідомляє прес-служба ХОДА, передає "Справжня Варта". 

4 липня відбулося засідання, на якому мова йшла про стан підготовки до опалювального сезону в місті Ізюм, а також в Ізюмському, Борівському та Барвінківському районах.

Так, за інформацією міського голови Ізюма Валерія Марченка, у процесі підготовки особлива увага приділяється використанню енергоефективних заходів на об’єктах теплопостачання, заготівлі вугілля.

На сьогодні завершилося будівництво твердопаливної котельні по вулиці Замостянська, що дозволить скоротити використання природного газу. Розроблено проекти технічного переоснащення котельних по вулицях Л.Чайкіної та Патріотів із заміною застарілих котлів НІІСТУ-5 на нові енергоефективні, що дозволить економити 20-25% енергоресурсів.

В Ізюмському районі на реалізацію енергоощадних заходів спрямовано понад 4,5 млн грн, з них 1 млн 133 тис. грн піде на впровадження вуличного світлодіодного освітлення.

Приємно, що по деяких позиціях райони випереджують графік: при плановому показнику рівня підготовки на 1 липня - 40% у Барвінківському районі підготовка котелень складає 81%, відремонтовано або замінено 80 % від запланованого обсягу водопровідних мереж. В Ізюмському районі повністю завершено підготовку теплових мереж, каналізаційної насосної станції та трьох каналізаційних очисних споруд. В місті Ізюм завершено ремонт запланованих каналізаційних мереж, а готовність водопровідних насосних станцій становить 75%.

Станом на 1 липня рівень підготовки житлового фонду становить 41,5%,  теплового господарства – 40,6%, водопровідно-каналізаційного господарства – 47,9%, соціальної сфери – 43,0%.

comments powered by HyperComments